Richie's nonsense

Hétköznapi probléma

2021. szeptember 09. 10:46 - crow.raven

mqdefault_1.jpgVajon miért nem figyelnek az utakon? Miért mindenki önző? Túl nagy az ego az emberekben...

Minap történt egy esett a 3 kerületben a Nálnási úton,a 34-es buszról leszállva egy lány szeretett volna átkelni az úton. A busz már tovább haladt,de várnia kellett,mivel 16 óra után elég nagy a forgalom arra felé. Pár perc elteltével megtörtént a csoda,

 s mindkét irányból megálltak az autók,ezért megkezdte az átkelést,ami nem tartott sokáig,hiszen egy kerékpáros nekiment. A biciklis úgy gondolta nem számít miért álltak meg az autók,s jobbról kielőzte őket,így tudott neki menni a lánynak. Kétkerekű közlekedőnek a füle is be volt dugva,gondolom nem halkan hallgatja a zenét. Ütközéskor a biciklis el is esett,majd felháborodva felpattant,hogy mit képzel magáról a lány,s rendőrt akart hívni. Végül az autós szólt neki hogy nem járna jól ezzel,mert nem a lány hibázott. 

Miért nem lehet már végre bevezeni a kerékpárosoknak a kötelező kreszt? Ha meg úgy hibáznak,hogy ráadásúl van jogsija,akkor szégyelje el magát,el is venném a jogosítványát. Nem a bicikliseket szidom ezzel,de ugyanolyan résztvevők az utakon mint az autósok,s a szabályokat nem tudják.

A politika sose fog ezzel foglalkozni,hogy mik a hétköznapi problémák,csak egymást marják,mint két veszett patkány...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://richienonsense.blog.hu/api/trackback/id/tr1616684120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása