Richie's nonsense

"Míg csillaggá nem lesz az életed..." - Siklósi Örs emlékkoncert

2021. szeptember 27. 08:55 - crow.raven

Emlékszem...csendült fel a Budapest Park minden szegletéből. Vegyes érzelmek keringtek a levegőben, volt aki csak maga elé nézett,volt aki zokogott, mindenkit megérintett a kezdeti hangok súlya..

Nehezen is indult a koncert eleje,hiszen nem tudták mit kezdjenek a helyzettel. A vendég előadók is megvoltak szeppenve (tán a kis technikai malőr közre játszott). Végül mindenki feloldodott, oly annyira, hogy egy két helyen igazi kocsma hangulat alakult ki,beszélgettek,mosolyoktak a közönség köreiben. Jöttek az igazi koncert elemek is, amiket Örs mindig kért a közönségtől...legugoltak a szám elején majd előjött a wall of death is.

A srácok a szinpadon meg se tudtak szólalni,mikor egyszerre skandálta a közönség Siklósi Örs nevét perceken át! Majd jött a Lelket vennék cimű szám,amit Cséry Zoltán zongarakiséretében a közönség énekelt el, ami ismét könnyeket csalt az emberek szemébe...Érzelmi hullámvasútként éltem meg..
Nem csak AWS dal hangzott el az este. Olyan előadók is voltak,akiknek közös daluk van Örssel. (Dorothy,Nova Prospect, Cloud9+)
A Nova Prospect dalban, majd Ersch zenekarban is Veress Áron képviselte Örs hangját, de volt ahol Brucker Bence énekelt. Lehet, hogy nem is énekest kell keresniük?!

Mindenki nagyon sokat készült erre az emlék koncertre, a közönség is mindent bele adott amit tudott, sokaknak nem hiszem hogy maradt hangja az este végére. Bárhogy is figyeltem, hogy a vendég előadókkal milyen hallani a bizonyos számokat, nem sikerült. Végig a közönséget lehetett hallani,s a szinpadról mintha Örs vokálozna...mindegyik dalba belehallottam a hangját. Remélem lessz majd jó minőségben felvétel a koncertről. 

Utolsó dalként jött Viszlát nyár. Hihetetlen búcsú volt ez Örstől, ezt is énekes nélkül adta elő a zenekar, vagyis a közönség pótólta.
Azt még nem tudni hogy lesz tovább a zenekarnak, de nem szeretnék abba hagyni,biztosan ki fognak találni valamit a továbbiakban. Még van 2 szám hátra amit kiadnak Örs hangjával. Tervezni biztosan csak utána fognak.

Viszlát nyár,Viszlát Örs...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://richienonsense.blog.hu/api/trackback/id/tr9216701328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása